EHBO Hulpverlening Sneek
EHBO Hulpverlening Sneek

Hulpverlening Sneek

Eerste hulp bij de evenementen van Sneek

Sneek is het bruisende middelpunt van Zuidwest Friesland met veel afwisselende evenementen gedurende het hele jaar, voor jong en oud. Hiervoor wordt jaarlijks een evenementenkalender Sneek opgesteld. Bij al deze evenementen is EHBO hulpverlening aanwezig om eerste hulp te verlenen wanneer dit nodig is.

Met ingang van 2023 zijn we een team EHBO Hulpverlening Sneek gestart, die zich inzet voor het verlenen van Eerste Hulp bij Ongevallen bij de evenementen van de Evenementenkalender Sneek.

Wij zoeken jou!

EHBO Hulpverlening Sneek

Team EHBO Hulpverlening Sneek heeft vacatures!

In april 2023 zijn we gestart met een nieuw jong team voor EHBO ondersteuning voor de publieksevenementen van Sneek. Het gaat met name om de (dag) evenementen die gratis te bezoeken zijn door inwoners en bezoekers aan Sneek. Deze evenementen staan op de Evenementenkalender Sneek. 

Als hulpverlener bij evenementen ben je in staat je hoofd koel te houden. Tijdens één of meer van de publieksevenementen van Sneek ben jij er voor de bezoekers. Als er iemand gewond is, verleen jij de eerste hulp. Je werkt altijd in een team en beheerst de basis vaardigheden.

Meld je nu aan of vraag vrijblijvend meer informatie aan.