Hulpverleningsteam Sneek

Hulpverleningsteam Sneek

EERSTE HULP BIJ DE EVENEMENTEN VAN SNEEK

Sneek is het bruisende middelpunt van Zuidwest Friesland met vele evenementen  door het hele jaar, voor jong en oud. Bij al deze evenementen is hulpverlening aanwezig om eerste hulp te verlenen als dit nodig is. 

Vanaf januari 2023 willen we een nieuwe EHBO pool opzetten om bij deze evenementen te ondersteunen. Lijkt het jou leuk om hierin mee te draaien, meld je dan nu aan! Wil je eerst vrijblijvend meer informatie, dat mag ook. We gaan graag in gesprek met enthousiaste mensen die meehelpen om de evenementen van Sneek in goede banen te leiden. 

 

Contact

Hulpverleningsteam Sneek
p/a Zwarteweg 4 
8603 AA Sneek 
Email: hulpverleningsteam@sneek.nl (nog niet actief)
Internet: www.sneek.nl/hulpverleningsteam
Telefoon: volgt zsm

wij zoeken jou!

HULPVERLENINGSTEAM SNEEK

Hulpverleningsteam Sneek is op zoek naar jou! 

Als hulpverlener bij evenementen ben je in staat je hoofd koel te houden. Tijdens een van de gratis publieksevenementen van Sneek ben jij er voor de bezoekers. Als er iemand gewond is, verleen jij de eerste hulp. Je werkt altijd in een team en beheerst de basis vaardigheden. Meld je nu aan of vraag vrijblijvend meer informatie aan. 

Wij zoeken

  • enthousiaste mensen van 18 jaar of ouder
  • in het bezit van een een geldig EHBO| certificaat (EH4100 of gelijkwaardig diploma) of bent bereid deze te halen.
  • stressbestendige personen die meteen in actie komen als er iets gebeurt

 

Verder kunt je goed luisteren en reageren op behoeften van slachtoffers. Je wilt aanvullende trainingen volgen indien nodig. Je stelt jezelf een aantal dagdelen per jaar beschikbaar voor het hulpverleningsteam Sneek.

Wanneer wordt je ingezet?

Je bepaalt zelf hoe, waar en wanneer je helpt. Je schrijft je vooraf in op één van de evenementen waar je bij wilt helpen, bv bij een sportevenement of cultureel festival in Sneek en omgeving. 

Onkostenvergoeding

Afhankelijk van welk evenement en hoeveel tijd je ingezet wordt, krijg je een onkostenvergoeding voor je inzet. Indien nodig verzorgen we een maaltijdvergoeding of er wordt een maaltijd geregeld. Verder zorgen we voor gezellige vrijwilligersavond(en). Twijfel niet en meld je nu aan! 

 

Bezig met laden