Hulpverleningsteam Sneek

Hulpverleningsteam Sneek

EERSTE HULP BIJ DE EVENEMENTEN VAN SNEEK

Sneek is het bruisende middelpunt van Zuidwest Friesland met vele evenementen  door het hele jaar, voor jong en oud. Hiervoor wordt jaarlijks een evenementenkalender Sneek opgesteld. Bij al deze evenementen is hulpverlening aanwezig om eerste hulp te verlenen wanneer dit nodig is. Met ingang van januari 2023 zoeken we extra handen om bij de evenementen in Sneek te ondersteunen.

Lijkt het jou leuk om hierin mee te draaien, meld je dan nu aan! Je bent welkom vanaf 18 jaar en ouder. BHV of EHBO is een pré, maar anders verzorgen wij dat voor je. We bieden je een enthousiast team waarin je met elkaar de inzet bepaalt, een onkostenvergoeding en jaarlijks een gezellige ontspannen avond met het team aan.

Contact

Hulpverleningsteam Sneek
p/a Zwarteweg 4 
8603 AA Sneek 
Internet: www.sneek.nl/hulpverlening

wij zoeken jou!

HULPVERLENINGSTEAM SNEEK

Hulpverleningsteam Sneek is op zoek naar jou! 

Als hulpverlener bij evenementen ben je in staat je hoofd koel te houden. Tijdens een van de gratis publieksevenementen van Sneek ben jij er voor de bezoekers. Als er iemand gewond is, verleen jij de eerste hulp. Je werkt altijd in een team en beheerst de basis vaardigheden. Meld je nu aan of vraag vrijblijvend meer informatie aan. 

Wij zoeken

  • enthousiaste mensen van 18 jaar of ouder
  • in het bezit van een een geldig EHBO| certificaat (EH4100 of gelijkwaardig diploma) of bent bereid deze te halen.
  • stressbestendige personen die meteen in actie komen als er iets gebeurt

 

Verder kun je goed luisteren en reageren op behoeften van slachtoffers. Je wilt aanvullende trainingen volgen indien nodig. Je stelt jezelf een aantal dagdelen per jaar beschikbaar voor het hulpverleningsteam Sneek.

Wanneer wordt je ingezet?

Je bepaalt zelf hoe, waar en wanneer je helpt. Je schrijft je vooraf in op één van de evenementen waar je bij wilt helpen, bv bij een sportevenement of cultureel festival in Sneek en omgeving. 

Onkostenvergoeding

Je krijgt een onkostenvergoeding voor gemaakte kosten. Afhankelijk van je inzet word je jaarlijks beloond met een kadobon. Verder zorgen we voor gezellige vrijwilligersavond(en). Twijfel niet en meld je nu aan! 

 

Handjes bij evenementen van Sneek

Ook zijn wij altijd op zoek naar handjes voor op/afbouw bij de evenementen.
Heb je belangstelling? Laat het ons weten!

Help jij ook mee ?bij de evenementen in Sneek?
Bezig met laden