stadhuis Sneek.jpghemelvaarsdag&pinksteren_in_Sneek.jpgOosterdijk 1.jpgelectrisch varen.JPGStadsondvaart Ald Fryslan (32).jpg20190525_141349.jpg20190525_153715.jpg20190525_133849.jpg

Sneek Magazine

Sneek Magazine, toeristisch inspiratiemagazine voor Sneek en omstreken 


Het Sneek Magazine 'Sneek = Meer (Sneek is Meer)' is hét toeristisch inspiratiemagazine voor Sneek en omstreken. In het magazine Sneek = Meer komen onder meer onderwerpen aan bod zoals bezienswaardigheden en historie van Sneek, mogelijkheden voor lekker eten en uitgaan, aandacht voor winkelen, lokale producten en activiteiten, watersportmogelijkheden en faciliteiten, slechtweer voorzieningen en mogelijkheden met groepen in Sneek. De stadsplattegrond met de musea en andere high-lights van Sneek staan er in en heel veel praktische adressen. Ook is er weer ruim aandacht voor de evenementen in Sneek en regio, want er is weer genoeg te doen voor jong en oud in Sneek en omstreken. 

 

Lees het magazine online!

 

 

Uw winkel, restaurant of toeristisch bedrijf volgend jaar in het Sneek magazine?

Het magazine verschijnt in een oplage van 25.250 exemplaren en wordt verspreid via VVV’s in de regio, restaurants, winkels, watersportbedrijven, hotels, campings en andere verblijfsaccommodaties in de regio. Het magazine geeft thematisch allerlei handige, leuke informatie toegespitst op de toerist. Wij zijn hierbij gaan denken uit de beleving van een toerist. Wat wil de toerist doen en zien, waar kan hij/zij wat huren, wat zijn de bijzonderheden van en in Sneek, waar kan hij/zij overnachten en/of eten en drinken.  Thema’s zijn: shoppen, bijzonderheden, actief en verhuur, watersport,  activiteiten (binnen en buiten) groepsactiviteiten en natuurlijk de evenementenkalender van Sneek en de regio. 
Laat uw gegevens achter in het contactformulier en u wordt op de hoogte gehouden! 

 

Bezig met laden