Sneekweek Rubberbootrace 2022

RESERVEER ALVAST EEN STARTBEWIJS

Ahoy!

Op maandag 8 augustus 2022 zal er weer een Sneekweek Rubberbootrace gehouden worden door de grachten van Sneek. Al peddelend in een rubberboot strijden de deelnemers voor leuke Sneekweek prijzen en natuurlijk de eer!

De route van de Rubberbootrace staat in principe gepland met start bij het Theater Sneek en verloopt dan via Westersingel, Kolk Waterpoort onder de brug door naar het Grootzand (hier moet even een stuk geklund worden). Via het Grootzand zal de finish zijn bij het einde Grootzand/brug Schaapmarktplein. Hierna zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Na de prijsuitreiking kan nog een uurtje nagedobberd worden onder het genot van een drankje en chillmuziek van een DJ op het water van het Grootzand.

Reserveer onderaan deze pagina je gratis plaats in de Sneekweek Rubberbootrace!

 

Meer watersportactiviteiten in centrum 

Naast de Rubberbootrace zullen er supclinics, suptours, e-foilingclinics georganiseerd worden en voor de kinderen Optimisten On Tour, waar kinderen van 8 t/m 14 jaar de grondbeginselen van het zeilen kunnen leren.

Organisatie Rubberbootrace 2022

De eerste editie van de Rubberbootrace werd in de 80 editie van de Sneekweek georganiseerd en was meteen een succesvol spektakel waar honderden mensen langs de kade de rubberbootroeiers enthousiast aanmoedigden. Na 3 jaar trok de organisatie tijdelijk de stop uit de Rubberbootrace. Nu er vanuit de doelstellingen van de Sneekweek ‘nieuwe stijl’ meer watersportactiviteiten in het centrum aangejaagd worden, begon het weer te kriebelen en blaast de Maria Wolthuizen de Rubberbootrace weer nieuw leven in. Deze keer vanuit de gloednieuwe eventorganisatie Volk Events.

 

Organisatie:
Maria Wolthuizen
maria@volkevents.nl
Volk Events 

Maandag 8 augustus
tijd: 15.00 uur 
start: Theater Sneek
Westersingel 28

Bezig met laden