Mooi Sneek 2019

Aftermovie van een zonovergoten Mooi Sneek zondag 7 april 2019 in het centrum van Sneek.

Vanaf twee uur was het Schaapmarktplein al bomvol met belangstellenden voor de modeshow. Ook op het Beleefplein en op de mode-, beauty-, food-, en lifestyle markt was het topdrukte. Voor deze voorjaarseditie was er één grote catwalk op het Schaapmarktplein waar deelnemende winkels uit Sneek hun voorjaarscollectie presenteerden. De modellen showden items uit de winkels Idenza, The Lake House, BeOne, Jensen, ANWB Sneek, Ziggo Fashion, Ziggo Lifestyle, Blom Sneek, Esprit Sneek, Dutch Dames Mode, De Duif, Fifty Six Leeuwenburg, Fiftysix Schaapmarktplein, KBS, Zo Kids, Medaillon, Hema, Woudstra en Bodeus.

Voorafgaand de modeshow werd het publiek verrast met prachtige acts en optredens van onder meer ATC Sneek, Sapphire Dancestudio en zangeressen Veerle en Marleen. De gehele show werd aan elkaar gepraat door Tim Douwsma en de muziek werd verzorgd door DJ Dennis. Met echte meezingers en hits sloot Tim de dag af met een feestelijk optreden. Dit alles zorgde voor een heerlijke zomerse en gezellige sfeer op de eerste koopzondag van de maand.

Op het Beleefplein kreeg het publiek de unieke kans om vragen te stellen over stijl bij LIANA kleur & stijl. Ook voor vragen over interieurstyling was je op het Beleefplein op het goede adres: in de volledig ingerichte zithoek met meubels en accessoires van Ideetje Wonen en Bloem en Styling Valentijn, gaf  Evelyne van Evelyne Ontwerp antwoord op al je brandende vragen over je interieur. Ook voor het vlechten van je haar tot advies over beautyproducten kon je terecht op het Beleefplein. Beautysalon Hair Affair stond de gehele dag voor je klaar en dit alles onder het genot van wat lekkers van Royaal Belegd of aan de leestafel van Boekhandel Van der Velde.

Op de Wijde Burgstraat konden kinderen zich laten schminken in feestelijke voorjaarskleuren en glitters of een stoere hippe glittertattoo laten zetten om daarna te smikkelen van een heerlijke suikerspin.  De prachtige roze steltlopers fleurden het geheel nog verder op door diverse routes door het centrum te lopen. Ze trokken veel bekijks en werden vele malen op de kiek gezet. Het was al met al een zeer geslaagde editie!