Sneekweek Rubberbootrace

Doe mee!

Ahoy!
In de Sneekweek 2023 zal er weer een Sneekweek Rubberbootrace gehouden worden door de grachten van Sneek. Al peddelend in een rubberboot strijden de deelnemers voor leuke Sneekweek prijzen en natuurlijk de eer!

De route van de Rubberbootrace staat in principe gepland in de buurt van het Theater Sneek en verloopt dan via Westersingel, Kolk Waterpoort onder de brug door naar het Grootzand (hier moet even een stuk geklund worden). Via het Grootzand zal de finish zijn bij het einde Grootzand/brug Schaapmarktplein. Hierna zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Organisatie Rubberbootrace

De eerste editie van de Rubberbootrace werd in de 80 editie van de Sneekweek georganiseerd en was meteen een succesvol spektakel waar honderden mensen langs de kade de rubberbootroeiers enthousiast aanmoedigden. Na 3 jaar trok de organisatie tijdelijk de stop uit de Rubberbootrace. In 2022 heeft de organisatie de Rubberbootrace weer nieuw leven ingeblazen en met succes. In 2023 staat de Rubberbootrace weer gepland op de maandag van de Sneekweek.

Organisatie:
Maria Wolthuizen
maria@volkevents.nl
Volk Events www.volkevents.nl

Datum: maandag in de Sneekweek