Aron Elstak

Oude Oppenhuizerweg 55 Sneek - website
Geniet op 25 november 2024 van Aron Elstak met zijn nieuwe show 'Toetje' in Theater aan het water, een unieke voorstelling vol grappige personages, liedjes en slimme praatjes.
  • maandag 25 november18:00 - 22:30

Aron Elstak is weer terug, en dit keer staat hij alleen op het podium! Hij zegt gedag tegen de oude herinneringen en zoekt nu naar zijn plek in het huidige moment. Zijn nieuwe show, genaamd "Toetje", zit vol met grappige personages, liedjes en slimme praatjes waarin hij praat over dingen die nu belangrijk zijn, zoals social media.

In "Toetje" gooit Aron alle regels en normen weg. Hij probeert verbinding te maken in een wereld waarin mensen het vaak oneens zijn.

Aron steunt Black Lives Matter én houdt van boerenkool met worst. Aron is half Surinaams-Indonesisch en half Fries. Hij wil graag bij iedereen horen, maar het belangrijkst vindt hij dat hij gewoon zichzelf kan zijn, in al zijn kleuren. Volgens Aron smaakt een ijsje pas echt lekker als je er gekleurde discodip overheen doet.

In "Toetje" speelt Aron met vooroordelen die mensen al hebben en nieuwe ideeën. Hij maakt grappen en organiseert een feest met confetti voor iedereen die met hem wil vieren, op zijn eigen manier: met grote en kleine liedjes, typetjes en verrassende wendingen. Maar nu meer betrokken dan ooit.

Aron hoort bij het vaste team van Spijkers met Koppen (BNNVARA) op NPO Radio 2, waar hij meer dan 60 stukjes en liedjes heeft geschreven en gespeeld. Hij zingt ook het vaste Spijkerlied, dat aan het einde van elke uitzending wordt gezongen.

In februari 2022 bracht hij zijn nieuwe lied "#Jacques" uit. Hij kreeg de opdracht hiervoor van het Amsterdams Kleinkunst Festival omdat hij zo goed met taal en muziek speelt, en met "#Jacques" heeft hij dat weer laten zien.

Houdt de website van Theater aan het water in de gaten voor de definitieve locatie!

Lees meer