Chr. Muziekvereniging Eendracht Maakt Macht & Micheline Van Hautem - Shaffy & Brass

Westersingel 28 Sneek - website
Shaffy & Brass is een bijzonder project van zangeres Micheline Van Hautem rond de muziek van de onvergetelijke chansons van Ramses Shaffy in samenwerking met Chr. Muziekvereniging Eendracht Maakt Macht (EMM) uit Oudega SWF.
  • zondag 20 oktobervanaf 14:30

Shaffy & Brass is een bijzonder project van zangeres Micheline Van Hautem rond de muziek van de onvergetelijke chansons van Ramses Shaffy in samenwerking met Chr. Muziekvereniging Eendracht Maakt Macht (EMM) uit Oudega SWF. De inmiddels 125-jarige 1e divisie fanfare is een bruisende muziekvereniging met een rijk verleden in zowel het dorp als in de regio.

Liederen als ‘Sammy’, ‘Laat me’, ‘Zing, vecht, huil, bid, ..’ en ‘Pastorale’ klinken in dit programma prachtig omringd door de warme fanfareklanken van EMM.

Speciale gast op dit matinee concert is de fenomenale bastrombonist Jos Jansen. Jos is een veelgevraagd solist binnen de Harmonie- Fanfare- en Brassband wereld, zowel in binnen- als buitenland.

Voor de pauze brengt EMM een eigen programma met gevarieerde muziek en na de pauze is het de beurt aan Micheline Van Hautem.

Mis deze bijzondere muzikale middag niet en geniet van een unieke samenwerking tussen Vlaamse zangeres en Friese muzikanten onder leiding van dirigent Jaap Musschenga. Wees erbij en laat je betoveren door de warme klanken van Shaffy & Brass

Lees meer