Expositie Bert Wieldraaijer

Wijde Noorderhorne 1 Sneek - website
Bert Wieldraaijer is autodidact kunstschilder. Hij schildert veelal mensen en dieren in allerlei situaties en hoedanigheden, zowel in fantasie als in realiteitszin. Geniet van 27 mei tot en met 29 juli tijdens openingsuren van zijn bijzondere en kleurrijke werken in de Bibliotheek van Sneek.
  • t/m 29 juli

Bert Wieldraaijer is autodidact kunstschilder. Hij schildert veelal mensen en dieren in allerlei situaties en hoedanigheden, zowel in fantasie als in realiteitszin. Zowel op papier als op doek. Een aantal van zijn werken is voortgekomen uit pure fantasie en anderen weer uit droombeelden. Beelden die de kunstschilder zo maar weer voor ogen krijgt. Ook zijn er werken die een speciale betekenis c.q. boodschap uitdragen. Alle werken zijn geschilderd in felle kleuren met acrylverf om zo de expressie er in uit te drukken. Het zijn figuratieve, soms geabstraheerde, strakke werken. Zijn collectie bestaat inmiddels uit 71 werken van verschillende afmetingen. Deze zijn in de afgelopen twee decennia in diverse steden en dorpen in de drie noordelijke provincies te aanschouwen geweest.

Geniet van 27 mei tot en met 29 juli tijdens openingsuren van zijn bijzondere en kleurrijke werken in de Bibliotheek van Sneek.

Lees meer