Kaspar - In Concert
Westersingel 28 Sneek -plan route - website
Kaspar zoekt uitdaging in het arrangeren, schrijven, spelen en zingen van songs. Samen met de muzikanten die hij daarbij om zich heen verzamelt, wil hij de luisteraar in vervoering brengen.
  • zaterdag 25 meivanaf 20:15

De combinatie van zijn pure stemgeluid en de inhoud die hij legt in zijn liedjes, zorgt voor een authentiek, ambachtelijk en artistiek resultaat. Als zanger durft hij zich kwetsbaar op te stellen naar zijn publiek, en naar zichzelf. Met een nieuwsgierigheid naar wat er leeft in de wereld, tussen mensen, in de natuur, weet Kaspar zichzelf een spiegel voor te houden en eigen keuzes te maken.

Kaspar, de artiestennaam van Wiebe Kaspers, brengt vernieuwende songs met mooie rijmen, diepe inhoud, op een poƫtische wijze gezongen op melodieuze muziek. Mysterieus op de achtergrond, magisch realistisch op de voorgrond. Zijn shows staan garant een avond vol verrassingen met oude songs in een nieuw jasje, nieuwe songs met een vertrouwd geluid, een gevarieerd publiek en verrassende muzikanten. Laat je verwonderen met Kaspar!