Op het podium met Diana Roos
Waterhoenstraat 2 Sneek -plan route - website
  • donderdag 11 januari 202418:00 - 21:00

Geniet van een heerlijk diner en laat je betoveren door een uniek live programma tijdens ‘Op het podium’ bij Lewinski. Op deze avonden biedt Lewinski opkomend talent, bijzondere verhalen of culturele/literaire parels die nog niet zijn ontdekt een podium. Het is een perfecte kans voor artiesten om hun nieuwste werk uit te proberen voor een publiek. Op 11 januari staat Diana Roos in de schijnwerpers.

Met haar gitaar en zang zet Diana een sfeervol optreden neer met jazz- en soulmuziek. Haar warme stem brengt nummers vol emoties, met teksten over de natuur en de mens die met elkaar verbonden zijn. Luister naar de muziek van haar cd ‘Ambiance’, jazz liedjes en jazzy sfeerimprovisaties. Dit wisselt ze af met Japanse gedichtjes, dit wordt ook wel Haiku’s genoemd en als een soort eerbetoon aan de natuur, momenten waarop alleen klanken te horen zijn. Het is een optreden waarbij je helemaal op gaat in het moment. Diana heeft eerder opgetreden bij Swingin’ Groningen, Eurosonic/Grunnesonic en Noorderzon. Je kunt een mooi optreden verwachten met funky muziek en een jazzy sfeer.

De keuken is open van 18:00 tot 19:30. Het eten kan gereserveerd worden via de ticketservice. Speciale wensen vanwege bijvoorbeeld een dieet of allergie, kunnen van tevoren aangegeven worden. Ook kun je eventueel een donatie geven voor de muziek, maar dat is niet verplicht. De zaal gaat open vanaf 18:00. Je bent van harte welkom!

Lees meer