Voorjaarsconcert Evergreens
Molenkrite 169 Sneek -plan route - website
Een prachtig concert van Gemengd Koor Evergreens met een afwisselend programma van pop, evergreens en klassiek. Gezongen door een dynamisch koor met 60 enthousiaste leden, onder leiding van Erwin de Ruyter en met begeleiding van een viertallig combo en met een speciale gast: Johnny Kamminga.
  • zondag 21 april11:00 - 13:00

De lente is weer in het land en dan is het tijd voor het voorjaarsconcert van Gemengd Koor Evergreens!

We laten u graag genieten van nieuwe nummers zoals: Laat maar van Ramses Shaffy: een prachtige arrangement van een vorige dirigent: Marc Brinkhuis, die helaas niet meer onder ons is. En I will survive, heel bekend van Gloria Gaynor, met prachtige solistes uit het koor. En dan hebben we nog het welbekende Viva La Vida van Goldplay. Ook staat het Hallelujah van Leonard Cohen weer op het repertoire na een aantal jaren afwezigheid.

Hard is gewerkt om ook de andere nummers te verfrissen en de presentatie nog mooier te maken.

Voor dit concert hebben we de medewerking gevraagd van een bijzondere solist: een echte Sneker: Johnny Kamminga. Hij gaat een paar nummers met het koor zingen en brengt ook eigen repertoire.

Het is weer een afwisselend programma van evergreens, klassieke nummers en popnummers.

Evergreens is een energiek en dynamisch koor met 60 enthousiaste leden, die samen een passie delen: “zingen”. Wekelijks wordt er gerepeteerd onder leiding van onze vaste dirigent: Erwin de Ruyter. Er wordt vierstemmig gezongen. Het koor wordt ondersteund door het combo, bestaande uit een pianiste, drummer, een gitarist en een basgitarist. Aangezien het repertoire heel breed is, streven we naar afwisseling: we bouwen graag een feestje, maar een moment van bezinning in een wat rustiger tempo is ook geen probleem. Zo is er voor elk wat wils! Gezelligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

We bestaan inmiddels drieendertig jaar. Mede voor het behoud van het gemengde koor willen we graag uitbreiden en zijn we op zoek naar enthousiaste tenoren en bassen.

Om een indruk te krijgen van het koor verwelkomen wij u graag bij deze voorstelling of bij een repetitie op donderdagavond van 19.45u tot 22.00u in De Spil. 

Meer hierover en over andere zaken betreffende het koor is te vinden op de website van Gemengd Koor Evergreens: www.evergreenssneek.nl.  of op Facebook: facebook.com/evergreenssneek/.