Winterexpositie Gert-Jan Veenstra
Fiifgeawei 25 Offingawier -plan route - website
  • zaterdag 16 december t/m zondag 14 januari13:00 - 17:00

Deze zomer- respectievelijk winterexposities bewegen tal van kunstgeïnteresseerden tot een reis naar het dorpje vlakbij Sneek. Van 16 december tot en met 14 januari a.s. is eenieder tijdens de weekends of op afspraak wederom van harte welkom in Galerie Offingawier.

Veenstra’s winterexpositie 2023/’24 biedt een indrukwekkende selectie van de belangrijkste onderwerpen in zijn omvangrijke oeuvre. Friese en buitenlandse zomer- en winterlandschappen, stads- en zeegezichten, Sneekermeertaferelen en inkttekeningen in zwartwit. Omdat Gert-Jan Veenstra, na zo’n 45 jaar professioneel tekenen en schilderen, behoefte had aan een overzicht van zijn oeuvre, verscheen onlangs het fraaie boek Zeker, deze plek bestaat.

Ruim 200 pagina’s persoonlijke foto’s, reproducties van Veenstra’s mooiste werken, maar ook van kinder- en jeugdtekeningen en al lang vergeten reclamewerk. Tevens bevat het boek een beknopte biografie en interessante beschrijving van de lange, vaak moeizame reis van jeugdig talent naar gearriveerd kunstenaar. 

'Zeker, deze plek bestaat' is te koop in Galerie Offingawier en via de website www.galerie-offingawier.nl.

Info over de galerie