XMAS Sneek
Schaapmarktplein 9 Sneek -plan route - website
  • 16 december en 17 december

Vier dit weekend de Kerst in Sneek met vele XMAS activiteiten. Het weekend van 16 en 17 december is het vol op Kerst in Sneek met een Kerstkorenfestival, een verlichtte Kerstparade en een gezellige Kerstmarkt & Food met heel veel entertainment zoals een curlingbaan, VR bioscoop, en XMAS straattheater en live muziek.

Op zaterdag 16 december zal de Kerstman feestelijk onthaald worden met een feestelijke Kerstparade. De grote Kerstbomen worden op zaterdag rond 17.00 uur feestelijk ontstoken op het Schaapmarktplein. Je bent van harte welkom een glaasje chocomelk of gluhwein te komen proeven. 

Op koopzondag 17 december wordt een gezellige Kerstmarkt georganiseerd op de Markstraat. Leeuwenburg en Schaapmarktplein. De winkels in Sneek hebben hun etalages om getoverd in  prachtige Kerstetalages. Vanuit gezellige kramen en een apres ski tent presenteren lokale horeca hun winterse lekkernijen. Met daarbij diverse straattheateracts en livemuziek in de binnenstad is Sneek ook op zondag 17 december ‘the place to be’ voor  al uw kerstboodschappen! 

De hele maand december zijn er in Sneek diverse activiteiten in het kader van het 'Winterfestival Sneek'. Zo is er nog een Kerstcircus Sneek en zijn er kerstactiviteiten in de musea en kerst/familievoorstellingen in het Theater Sneek.

Lees meer