Contactgegevens

Le Papillon

Scharnestraat 11 8601 BB Sneek - website

Ontspannen begint bij schoonheidssalon Le Papillon. De lengte en intensiteit van dit moment voor u zelf bepaalt u. Alleen epileren of een gelaatsmassage? Heerlijk. Liever een luxe gezichtsbehandeling, een lichaamsbehandeling, pedicure of gelpolish?
U bent welkom.

Bezorgen in Sneek
Le Papillon heeft naast de salon ook een webshop geopend. Zo kunt u gemakkelijk vanuit huis, op kantoor of onderweg uw favoriete producten bestellen! In het assortiment hebben wij heerlijke beauty producten voor lichaam & gezicht, heerlijke home & interieur producten. En ons assortiment zal binnenkort uitgebreid worden met heerlijke parfums. Voor advies kunt u ons altijd bellen of een mail sturen. 
Webshop Papillon lepapillon-webshop.nl/

Aanbod
Bij Le Papillon kunt u terecht voor heerlijke gezichtsbehandelingen, ontspannende lichaamsmassages, pedicure behandelingen en tevens is het ook mogelijk om een pedicure aan huis te boeken, epileren met touw, lash lift behandelingen en gelpolisch op de natuurlijke nagels. Ook bied Le Papillon zwangerschapsmassages aan en specials speciaal voor de zwangere vrouw. En voor bedrijven is er de specialisatie bedrijfsstoelmassage, hierbij komt de specialist bij u op locatie om uw werknemers te voorzien van een goede stoelmassage. Ook is het mogelijk om duo behandelingen te bestellen.