Sneek Promotion Promotiemiddelen
Sneek Promotion Promotiemiddelen

Promotiemiddelen Sneek

Sneek = meer

Organisatoren van festiviteiten, activiteiten en evenementen kunnen gebruik maken van een aantal marketingcommunicatie mogelijkheden die Sneek te bieden heeft. Sneek Promotion neemt de grote (gratis) publieksevenementen in Sneek op in haar evenementenkalender, die gepromoot worden via advertenties, posters, social media, websites, e.d. Kleinere activiteiten kunnen gratis opgenomen worden op de website Sneek.nl.

De samenwerkende partijen Sneek Promotion, Stichting uit in Sneek, VOS werkgroep binnenstad trachten de grote publieksevenementen op de evenementenkalender Sneek eenduidig te communiceren naar de consumenten en maken daarbij zoveel mogelijk gebruik van een eenduidig Sneek = Meer sjabloon.

Promotiemiddelen Sneek

Site Sneek.nl

De site Sneek.nl is de toeristische portal van Sneek. Per jaar zoeken 200.000 site bezoekers informatie op de ze site over wat men kan gaan doen in watersportstad Sneek. De site www.sneek.nl is de toeristische portal van Sneek met een uitagenda. Evenementen van de Uitagenda Sneek zijn gekoppeld met de database van de Friesland.nl en Waterland van Friesland.

Plattegrond Sneek

Sneek Promotion brengt een plattegrond van het centrum van Sneek uit, met locaties van toeristische bezienswaardigheden, parkeergelegenheden en beknopte informatie over winkelen, uitgaan, overnachten, watersport en de evenementenkalender van Sneek.

Kortingsbonnen

De Welkom in Sneek kortingsbonnenboekje worden uitgedeeld in de Welkom in Sneek tasjes. Leuke zomeracties van ondernemers in Sneek bieden de gasten in Sneek een gastvrij welkom in onze watersportstad.

Displays

Displays Sneek Magazines en plattegronden Sneek voor in de winkels Sneek of op de balies van toeristische ondernemers. Zo kunnen de gasten gemakkelijk een magazine of een plattegrond van Sneek meenemen. Ondernemers kunnen de displays reserveren/afhalen bij Sneek Promotion (zolang de voorraad strekt).

Stickers I love Sneek

In de welkomsttasjes Sneek werden Stickers I love Sneek uitgegeven. Leuk voor op de container, broodbakjes, drinkfles!

Welkomstasjes

In de zomermaanden worden Welkom in Sneek tasjes uitgedeeld aan de bezoekers in Sneek. Ze worden verspreid via verblijfsaccommodaties, musea en VVV.

Banners Sneek

Op de Oosterpoort hangt een frame waarin regelmatig een bannerdoek hangt met de evenementen van Sneek.

Evenementenkalender Sneek

Jaarlijks wordt er een evenementenkalender van Sneek met de grotere (openlucht) publieksevenementen. De kalender wordt in oktober het jaar voorafgaand aan het evenementenjaar vastgesteld. De evenementenkalender wordt opgenomen in advertentie, poster en flyers en wordt meegenomen in diverse kranten en het Sneek Magazine. *) ivm coronamaatregelen is er geen evenementenkalender 2021 beschikbaar

Evenementenposter Sneek

De evenementen die op de evenementenkalender staan kunnen kosteloos gebruik maken van het Sneek= Meer sjabloon. In overleg wordt een sprekende foto en info aangeleverd, mogelijk ook met een (beperkt aantal) sponsoren van het betreffende evenement.

Social media kanalen

Sneek Promotion is actief op Social Media om de evenementen en activiteiten van Sneek te promoten, zoals Facebook, Instagram.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief naar belangstellenden (aangemeld via Sneek.nl) en of (binnenstads)ondernemers al naar gelang er nieuws is mbt evenementen of verbetering/vernieuwing aan toeristisch recreatieve infrastructuur.

Persvoorlichting

Voor nieuws en publieksevenementen die binnen de geledingen van Sneek Promotion worden georganiseerd worden persbericht verstuurd en persvoorlichting gegeven.

Advertenties

Advertenties van de evenementenkalender Sneek met de grotere publieksevenementen worden vanuit Sneek Promotion gecoördineerd om Sneek extra in de spotlights te zetten.

Redactie

Redactionele input leveren - vergezeld van rechtenvrije foto's van Sneek - aan derden zoals landelijk, regionale en lokale (online) media (magazines, dagbladen, recreatieve kranten e.d) en diverse apps en/of routes.

Google Adwords

Sneek Promotion verzorgd regelmatig google adwords campagnes om Sneek te promoten en goed zichtbaar te zijn in Nederland. Zo blijft Sneek onder de aandacht om zo potentiele bezoekers te trekken naar deze site Sneek.nl en een bezoek aan onze watersportstad te stimuleren.

Youtube

Met het Youtube kanaal Sneek = Meer promoten we Sneek promoten als aantrekkelijk (water)sport stad waar het heerlijk winkelen, culinair en cultureel genieten is en te laten zien dat er regelmatig afwisselende activiteiten georganiseerd worden door het gehele jaar.