Beerenburg proeven & dineren

Grand-café De Walrus

Geniet van de sfeer en de Beerenburg van de Weduwe Joustra, die echt lekkerder smaakt als je zelf in Sneek bent geweest.

Het is bijzonder om als 6e generatie de familietraditie voort te zetten. De Weduwe Joustra is een ambachtelijk bedrijf met een historisch product waar toekomst in zit. Wij maken niet alleen Beerenburg, maar vertellen ook het verhaal van 6 generaties Weduwe Joustra. Een eerlijk product wat we persoonlijk maken én verkopen.

Op bezoek bij de Weduwe Joustra… Kom een keer kijken, in één van de oudste panden (anno 1484) van Sneek, waar al bijna 150 jaar Weduwe Joustra Beerenburg wordt gemaakt. Geniet niet alleen van de sfeer, maar uiteraard ook van de Beerenburg, die écht lekkerder smaakt als je zelf in Sneek bent geweest.

Wilt u ook een bezoek brengen aan de distilleerderij. De kosten van een bezoek aan de Weduwe Joustra zijn € 5,00 per persoon, u krijgt een rondleiding door dit prachtige bedrijf en u mag natuurlijk de Beerenburg gaan proeven. Samen met De Walrus stellen we een prachtig arrangement samen, met een lunch of diner erbij.

Contactgegevens
Leeuwenburg 11
8601 CG Sneek

0515438100
info@dewalrussneek.nl
http://www.dewalrus.nl

Vraag arrangement aan
Het formulier kon niet verzonden wordenHet formulier is verzondenDatum