Sneeker-waterpoort-foto-1620x1080.jpgNieuwe digitale welkomstborden Sneek.jpg2018-05-09 Overdag Sfeer   27.jpgsneekmagazine_.jpgHeader skûtsje.jpgHeader Sneekweek zeilen.jpgWinkelen_in_Sneek (copyright Sneek Promotion.JPG2014-08-1 Opening Sneekweek (178).JPG2014-08-1 Opening Sneekweek (274).JPGHeader  Waterpoort.jpg

Stichting Sneek Promotion

Stichting Sneek Promotion houdt zich bezig met het promoten van Sneek in de breedste zin van het woord en het coördineren, organiseren en stimuleren van festiviteiten in Sneek, met als doel om meer bezoekers te trekken.

 

Evenementenkalender

Stichting Sneek Promotion initieert evenementen binnen de partijen die in Sneek Promotion vertegenwoordigd zijn e/o derden die evenementen aanmelden bij Sneek Promotion, met als doel een afwisselende evenementenkalender te realiseren door het gehele jaar heen. 

 

Digitale welkomstborden Sneek 

Sneek Promotion voert het beheer op de informatie op de digitale welkomstborden van Sneek uit. De borden staan langs de 4 grote invalswegen en 2 waterwegen van Sneek en worden gebruikt om bezoekers en inwoners van Sneek te informeren over de grotere (publieks)evenementen in Sneek.

Organisatoren van evenementen kunnen ook de mogelijkheid tot publicatie op de digitale welkomstborden van Sneek inzetten voor een kleine vergoeding van € 150,- per week voor 6 borden. De vermelding moet voldoen aan een aantal voorwaarden, met als belangrijkste dat de borden uitsluitend ingezet mogen worden voor vermelding van activiteiten in Sneek die van algemeen nut zijn. Via de contactpagina of email kunt u een aanvraagformulier indienen. 

 

Evenement organiseren

Wilt u zelf een evenement organiseren? Als u zelf een evenement organiseert, kunt u terecht bij de evenementencoördinator van Sneek Promotion. De evenementencoördinator dient als een ondersteuning bij vergunning, financiële bijdragen, e.d. van evenementenorganisaties/-verenigingen. Vragen die spelen, zijn bijvoorbeeld:

  • Wanneer is de beste periode om mijn evenement te organiseren?
  • Waarmee moet ik rekening houden tijdens de organisatie van mijn evenement?
  • Kan Sneek Promotion mij ondersteuning bieden in de promotie van mij evenement?
  • Kan Sneek Promotion bijdragen in mijn evenement (afhankelijk van richtlijnen)?
  • Welke mogelijkheden heb ik om mijn evenement te promoten?

Wil je een evenement in Sneek organiseren? Neem dan zeker contact op! 

 

Nieuws

Het laatste nieuws vindt u op de facebookpagina of op de instagrampagina

 

 

GEGEVENS 

Organisatoren van evenementen kunnen met alle vragen bij de evenementencoördinator terecht. 

Sneek Promotion
Petra Miedema, evenementencoördinator
Zwarteweg 4
8603 AA Sneek 
E info@sneekpromotion.nl 

 

 

Waterpoorters

Sinds 19 juli 1974 werden op initiatief van de Stichting Sneek Promotion voor de eerste keer personen, die zich verdienstelijke hebben gemaakt voor Sneek, benoemd tot Waterpoorter. Sindsdien worden ieder jaar een aantal Snekers gehuldigd die zich belangeloos en vrijwillig inzetten voor de gemeente. De Waterpoorters ontvangen bij hun benoeming een Waterpoortspeld en een oorkonde. Wilt u iemand aandragen hiervoor, dan kunt u naam, motivatie en vrijwillige werkzaamheden dorogeven via het contactformulier. Sneek Promotion zal deze voordracht doorgeven aan de Comissie Waterpoorters die op onderzoek gaat of persoon in aanmerking komt. De lijst met de reeds benoemde Waterpoorters vind u hier.

 

Bezig met laden