Stichting Sneek Promotion

Stichting Sneek Promotion

Stichting Sneek Promotion houdt zich bezig met het promoten van Sneek in de breedste zin van het woord en het coördineren, organiseren en stimuleren van festiviteiten in Sneek, met als doel om meer bezoekers te trekken. 

Evenementenkalender Sneek

Stichting Sneek Promotion initieert evenementen binnen de partijen die in Sneek Promotion vertegenwoordigd zijn e/o derden die evenementen aanmelden bij Sneek Promotion, met als doel een afwisselende evenementenkalender te realiseren door het gehele jaar heen. We proberen verbinding tot stand te brengen tussen alle stakeholders en de verschillende initiatieven en de stadspromotie en de promotie van de publieksevenementen te coördineren en te stroomlijnen.

Stichting Sneek promotion werkt veel samen met Vereniging Ondernemend Sneek, werkgroep binnenstad en Stichting uit in Sneek. Verder heeft Sneek Promotion contact met diverse stakeholders, gemeente SWF en organiserende partijen van de evenementen in Sneek. 

Contact

Stichting Sneek Promotion 
Zwarteweg 4
8603 AA Sneek
Telefoon: 06-11514600
E info@sneekpromotion.nl
I www.sneek.nl
NL49RABO014.37.60.351
KvK 41003043

contactpersoon:
Petra Miedema,
evenementencoördinator

Bestuurssamenstelling

STICHTING SNEEK PROMOTION

Dagelijks bestuur

Jetske Schouten-Wouda, voorzitter
Gert Veldhuis, secretaris
Janet Miedema, penningmeester
Sjoerd Ydema, bestuurslid
Gerd van Os, adviseur

Lees ook:

Algemeen bestuur: 

Stichting Uit in Sneek, Johannes Klaversma
Vereniging Ondernemend Sneek, Eldad Lasker
VOS, werkgroep binnenstad, Jan Gerbrand Krol
Watersportboulevar It Ges, Dirkje Jansma
Koninklijke Watersport Sneek, Jacob Boonstra
Sneker Muziekfederatie, Bennie Hoogstra

Promotiemiddelen Sneek

SNEEK = MEER

Organisatoren van festiviteiten, activiteiten en evenementen kunnen gebruik maken van een aantal marketingcommunicatie mogelijkheden die Sneek te bieden heeft. Sneek Promotion neemt de grote (gratis) publieksevenementen in Sneek op in haar evenementenkalender, die gepromoot worden via advertenties, posters, social media, websites, e.d. Kleinere activiteiten kunnen gratis opgenomen worden op de website Sneek.nl. De samenwerkende partijen Sneek Promotion, Stichting uit in Sneek, VOS werkgroep binnenstad trachten de grote publieksevenementen op de evenementenkalender Sneek eenduidig te communiceren naar de consumenten en maken daarbij zoveel mogelijk gebruik van een eenduidig Sneek = Meer sjabloon.

Promotiemiddelen Sneek

Site Sneek.nl

Site Sneek.nl
De site Sneek.nl is de toeristische portal van Sneek. Per jaar zoeken 200.000 site bezoekers informatie op de ze site over wat men kan gaan doen in watersportstad Sneek. De site www.sneek.nl is de toeristische portal van Sneek met een uitagenda. Evenementen van de Uitagenda Sneek zijn gekoppeld met de database van de Friesland.nl en Waterland van Friesland.

Het Sneek Magazine

Het Sneek Magazine
Het Sneek Magazine is het toeristisch inspiratiemagazine voor Sneek en omstreken. In dit Sneek Magazine komen onderwerpen aan bod zoals hotspot, markante gebouwen en historie van Sneek, tips voor culinair genieten, leuke winkeladressen & watersportmogelijkheden.

Vouwplattegrond Sneek

Vouwplattegrond Sneek
Sneek Promotion brengt een plattegrond van het centrum van Sneek uit, met locaties van toeristische bezienswaardigheden, parkeergelegenheden en beknopte informatie over winkelen, uitgaan, overnachten, watersport en de evenementenkalender van Sneek.

Sneek kortingsbonnenboekje

Sneek kortingsbonnenboekje
De Welkom in Sneek kortingsbonnenboekje worden uitgedeeld in de Welkom in Sneek tasjes. Leuke zomeracties van ondernemers in Sneek bieden de gasten in Sneek een gastvrij welkom in onze watersportstad.

Displays

Displays
Displays Sneek Magazines en plattegronden Sneek voor in de winkels Sneek of op de balies van toeristische ondernemers. Zo kunnen de gasten gemakkelijk een magazine of een plattegrond van Sneek meenemen. Ondernemers kunnen de displays reserveren/afhalen bij Sneek Promotion (zolang de voorraad strekt).

Sneek Stickers

Sneek Stickers
In de welkomsttasjes Sneek werden Stickers I love Sneek uitgegeven. Leuk voor op de container, broodbakjes, drinkfles! (zolang de voorraad strekt, op=op)

Welkomstasjes

Welkomstasjes
In de zomermaanden worden Welkom in Sneek tasjes uitgedeeld aan de bezoekers in Sneek. Ze worden verspreid via verblijfsaccommodaties, musea en VVV.

Banner Welkom in Sneek

Banner Welkom in Sneek
Op de Oosterpoort hangt een frame waarin regelmatig een bannerdoek hangt. Deze zomer is gekozen voor een welkom in Sneek banner met tips to do als men Sneek bezoekt omdat er geen evenementen mogelijk waren ivm coronamaatregelen. Volgend jaar is de wens om ook banners onder bruggen en banieren bij de toegangswegen van Sneek in te zetten.

Evenementenposter Sneek

Evenementenposter Sneek
De evenementen die op de evenementenkalender staan kunnen kosteloos gebruik maken van het Sneek= Meer sjabloon. In overleg wordt een sprekende foto en info aangeleverd, mogelijk ook met een (beperkt aantal) sponsoren van het betreffende evenement.

Social media kanalen

Social media kanalen
Sneek Promotion is actief op Social Media om de evenementen en activiteiten van Sneek te promoten, zoals Facebook, Instagram.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief naar belangstellenden (aangemeld via Sneek.nl) en of (binnenstads)ondernemers al naar gelang er nieuws is mbt evenementen of verbetering/vernieuwing aan toeristisch recreatieve infrastructuur.

persvoorlichting

persvoorlichting
Voor nieuws en publieksevenementen die binnen de geledingen van Sneek Promotion worden georganiseerd worden persbericht verstuurd en persvoorlichting gegeven indien gewenst.

Advertenties

Advertenties
Advertenties van grote publieksevenementen of zoals tijdens de corona voor de bezorgservices van horeca Sneek en lokaal winkelen in Sneek worden vanuit Sneek Promotion gecoördineerd om Sneek extra in de spotlights te zetten.

Redactie

Redactie
Wij verzorgen redactionele input - met rechtenvrije foto's van Sneek - aan derden zoals landelijk, regionale en lokale (online) media (magazines, dagbladen, recreatieve kranten e.d) en diverse apps en/of routes.

Google Adwords

Google Adwords
Sneek Promotion zet regelmatig google adwords campagnes in om Sneek te promoten en goed zichtbaar te zijn in Nederland. Zo blijft Sneek onder de aandacht om zo potentiële bezoekers te trekken naar deze site Sneek.nl en een bezoek aan onze watersportstad te stimuleren.

Waterpoorters Sneek

Sinds 19 juli 1974 werden op initiatief van de Stichting Sneek Promotion voor de eerste keer personen, die zich verdienstelijke hebben gemaakt voor Sneek, benoemd tot Waterpoorter. Sindsdien worden ieder jaar een aantal Snekers gehuldigd die zich belangeloos en vrijwillig inzetten voor de gemeente.

De Waterpoorters ontvangen bij hun benoeming een Waterpoortspeld en een oorkonde. Wilt u iemand aandragen hiervoor, dan kunt u naam, motivatie en vrijwillige werkzaamheden doorgeven via het contactformulier. Sneek Promotion zal deze voordracht doorgeven aan de Commissie Waterpoorters die op onderzoek gaat of persoon in aanmerking komt. 

 

Bezig met laden