10-09-2016 culturele Fruitmarkt  (56).jpgATW_waterpoort_welcom(JDG).jpgFrieslandopmaat_stadstours.jpgSneker fontein_(bron Sneek=Meer) 2 - kopie.jpgWatersportdag (2) - kopie.jpgYmo-gids-1200x600.jpegbusboot-1200x600.jpeggidsen.jpgwaterpoort_met_boten.jpgwaterpoort_vanuit_sloep.jpgSneekopmaat_wieisdemol.jpgOntmaskerdeMol_Sneek.jpg

Stadswandeling & stadsgidsen

Stadswandeling Sneek

U kunt met een groep vanaf 10 personen een stadswandeling maken onder begeleiding van een ervaren stadsgids. De stadswandeling is op basis van reservering via het Fries Scheepvaart Museum en duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 4,00 euro per persoon. Evt. kan de stadswandeling gecombineerd worden met een bezoek aan het Fries Scheepvaart Museum, in combinatie met een consumptie en ook valt een bezichtiging van de beroemde waterpoort Sneek onder de mogelijkheden. Ook een combinatie met beerenburgdestilleerderij Weduwe Joustra behoort tot de mogelijkheden. Voor meer informatie verwijzen we u naar het Fries Scheepvaart Museum.

 

 

Gidsen in de stad Sneek, regio Zuidwest Friesland, provincie Friesland

Friesland op Maat beschikt over gekwalificeerde gidsen die uw gezelschap deskundig begeleiden door de stad Sneek, regio Zuidwest Friesland en provincie Friesland. Zij nemen uw gasten mee door de prachtige dorpen en steden, langs de bijzondere 11Fountains, varen mee over de Friese meren of begeleiden u naar het Beleefcentrum op de Afsluitdijk. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Frisian Guide Agency, onderdeel van Friesland op Maat, biedt gidsdiensten aan in heel Friesland. De gidsen van Frisian Guide Agency treden graag op als gastheer of -vrouw voor u en uw gasten in de door u gewenste taal. Zij verzorgen stadswandelingen in alle elf Friese steden, begeleiden een bustour of gaan mee op een rondvaartboot, om u alles over Friesland te vertellen. 

 

 

Groepsarrangementen 

In Sneek kun je meerdere groepsarrangementen doen! Ontmasker de mol, de spannende en hilarische variant op het Wie is de Mol spel, maar ook bier/wijn/musea en diverse watersportarrangementen.
Lees hier een aantal mogelijkheden.... 

Bezig met laden