Het Toppunt

TOP 3 - 8606 JT SNEEK - 06 55735142
Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Het Toppunt is een bootverhuur en een groepsaccommodatie met 40 slaapplaatsen een zeer uitgebreide keuken, gezellige recreatiezaal. Zeer geschikt voor een weekend met je watersport liefhebbende vrienden of familie. Maar ook voor workshops, teambuilding, vergaderen en bedrijfsuitjes. Op basis van zelfverzorging of geheel door ons verzorgd. Alles is mogelijk!
Het Toppunt verhuurt Zeilboten, sloepen en kano's. Onze trots is de Antila, een 26 foot luxe kajuit-zeiljacht. Deze snelle dynamische 5-6 persoons familie cruiser combineert comfort en techniek. Maar is bovenal bijzonder qua design. Zeilen is een kunst, de kunst hebben wij letterlijk vertaald naar de romp. Varen op dit jacht heeft een extra dimensie. Het Toppunt is centraal gelegen tussen Sneek en het Sneekermeer. Direct in onze haven hijst u de zeilen en binnen 15 minuten zit u op Het Sneekermeer. Om de hoek liggen de mooiste sloeproutes, en voor de deur een prachtige kanoroute. Een bijzondere plek waar u niemand tegen komt. Stil in de natuur, onder duikers door etc bereikt u het Sneekermeer.
Het Toppunt is een kleinschalig verhuurbedrijf. Wij kunnen u persoonlijke service op maat verlenen, leggen u vooraf uitgebreid uit hoe u veilig en vertrouwd de boot kunt varen en geven u graag tips, routes, mooie plekjes, de ‘must sees and do’s’ door voor een romantisch weekend of een gezinsvakantie. Wij heten u met veel plezier welkom op ‘Het Toppunt’.

Bezig met laden