Braderieën in Sneek
Leve het Water in Sneek

Braderieën in Sneek

De leukste markten van Friesland

In Sneek zijn de leukste markten. Je kunt je inschrijven via de site van Volk Events, de organisator van de markten in Sneek!

 

Hardzeildagbraderie
7 augustus 2024
10.00 – 18.00 uur
 
XMAS Sneek/Kerstmarkt
15 december 2024
12.00 – 18.00 uur
 

2025: 
zaterdag 26 april 2025
Oranjemarkt Grootzand

Contactgegevens kraam huren Sneek

Volk Events
Contactpersoon: Maria Wolthuizen

T. 06-37602470
I: www.volkevents.nl

Stand of kraam huren op de hardzeildagbraderie in Sneek?

Duizenden mensen bezoeken op hardzeildag in de Sneekweek de hardzeildagbraderie in het centrum van de stad! Dit is een topbraderie waar veel standhouders met afwisselende producten staan. Ook lokale winkeliers kunnen hun producten vanuit een kraam verkopen voor hun winkel of een kraam op de braderie afnemen (ook als ze niet aan de route staan).

Op vrijdagavond start de Sneekweek met de traditionele Vlootschouw Sneek. Van zaterdag t/m donderdag zijn de Sneekweek zeilwedstrijden op het Sneekermeer en zijn er in het centrum muziekpleinen en heel veel (muziek)activiteiten en vele festiviteiten voor jong en oud. En op woensdag de traditionele hardzeildagbraderie door het centrum van Sneek met duizenden bezoekers.

Inschrijven voor een kraam op de Hardzeildagbraderie gaat via Volk Events. Volk Events organiseert de 3 grote markten/braderieën in Sneek (Oranjemarkt, Hardzeildagbraderie en de kerstmarkt). Zij doen dit in goed overleg met de VOS, Werkgroep Binnenstad en Sneek Promotion.