Jubileumavond Sneekology

Donderdagavond 6 juni 2024

Sneekology

Op 2 april 2009 ging de cursus Sneekology van start, een initiatief van toenmalig Sneker  PvdA-raadslid Ömer Kaya. Hij zocht en kreeg steun bij Henk van der Veer, die vervolgens het hele project handen en voeten gaf.  Het doel van de cursus was en is om (oud-) Snekers en nieuwe Snekers de mogelijkheid te bieden om meer te weten te komen over hun stad, de Sneker taal en cultuur. Sneekology is een cursus voor iedereen die affiniteit heeft met de Waterpoortstad. Bij afronding van de cursus mag een cursist zichzelf een ware Sneekolooch noemen.

Jubileumavond Sneekology

Op donderdagavond 6 juni is het weer tijd voor een grote Jubileumavond Sneekology. Alle Sneekologen die in de afgelopen jaren de cursus Sneekology hebben gevolgd (Kursusgroep 1 t/m 11) zijn welkom om zich in te schrijven voor deze gezellige jubileumavond met alleen maar Sneekologen. We stappen aan boord van rondvaartboot Toerist VI. Het schip is uitstekend toegankelijk voor (minder)validen, er zijn 2 grote invalidentoiletten en 2 (rolstoel)liften naar de verschillende dekken. De jubileumcommissie zorgt voor gezellige muziek en een hapje en natuurlijk wordt jouw kennis van Sneek nog even getest in een Sneker pubquiz. Gezelliger wordt het niet! Dus geeft je snel op, want vol = vol. 

Datum: donderdagavond 6 juni 2024
Tijd: 19.00 uur (ivm te maken groepsfoto 18.45 uur aanwezig!)
Einde: 00.00 uur
Opstapplaats Jousterkade.

Opgeven (vol = vol)

Je kunt je (en alleen als je al Sneekoloog bent/ de cursus gevolgd hebt) meteen opgeven via onderstaand formulier. Let op: er wordt een kleine bijdrage in de kosten gevraagd voor 10 euro per persoon. Deze moeten meteen bij opgave, betaald worden. 

Kosten

De bijdrage van 10 euro per persoon is voor de kosten van de rondvaartboot, dit bedrag is dus excl. drankjes die ter plaatse genuttigd worden; deze moeten afzonderlijk op de avond zelf worden betaald. Aan boord kan gepind worden. 

 

Opgaveformulier jubileumavond Sneekology

Donderdagavond 30 mei 2024

Hierbij geef ik me op voor de jubileumavond Sneekology! 
(alleen of met partner/vriend/vriendin, die ook Sneekology heeft gevolgd)

Datum: donderdagavond 30 mei 2024
Inloop: 18.45 uur
Boot vertrekt 19.00 uur (18.45 uur aanwezig ivm te maken groepsfoto)
Einde: 00.00 uur
Opstapplaats Jousterkade.
kosten: 10 euro per persoon (& 0,36 kosten ideal/Molly)

(vol = vol)

Sneekologen, groep 11, 2024
Sneekology jubileum

Opgaveformulier 

Sorry, het versturen is niet gelukt.Bedankt voor uw bericht.
Jaartal cursus *
Jaartal cursus