Sneek is Meer !

Sneekweek

Geen Sneekweek in 2020, wel gezelligheid in stad

Ondanks dat de Sneekweek zeilwedstrijden en (muziek)activiteiten niet doorgaan dit jaar, wordt het wel gezellig in het centrum van Sneek. Wat kun je verwachten van 31 juli t/m 9 augustus? Op het Martiniplein wordt de zomerkermis georganiseerd, tot en met 6 augustus. De hele week tot en met 9 augustus kun je in het centrum van Sneek verrast worden door straattheater en muziekacts die zomaar onaangekondigd ineens verschijnen.

Ook de watertoeristen worden niet vergeten, op het water zal regelmatig muziek voorbij komen varen van diverse genres. Twee koopzondagen op zondag 2 augustus en 9 augustus van 13.00 uur t/m 17.00 uur en natuurlijk op de normale winkeldagen word je van harte welkom geheten door de winkels van Sneek. En met alle extra uitgebreide terrassen kom je deze week echt wel een beetje in de ‘Sneekweeksfeer’.

Deze zomerweek wordt afgesloten met een uitzending van 5 jaar Sneekweek Slotconcert op Studio Sudwest, op zondag 9 augustus om 16.30 uur, bedoelt voor de ouderen, maar te zien voor iedereen. Daar kun je thuis je eigen 'Sneekweek'-feestje mee afsluiten in je achtertuin. En volgend jaar hopen we je te mogen begroeten bij een normale Sneekweek met weer veel zeilwedstrijden en vele (muzikale) festiviteiten!

We zien je graag bij de opening op vrijdagavond 6 augustus 2021!

 

 

VOLGENDE SNEEKWEEK

SNEEKWEEK 2021
vrijdag 6 T/M donderdag 12 AUGUSTUS 2021

Sneekweek 2020 start op vrijdagavond 6 augustus 2021. Van vrijdag 13 augustus t/m zondag 15 augustus wordt een Cultureel Slotweekend Sneekweek georganiseerd. Op vrijdagavond start de Sneekweek met de traditionele Vlootschouw Sneek. Van zaterdag t/m donderderdag zijn de zeilwedstrijden op het Sneekermeer en zijn er in het centrum muziekpleinen en heel veel (muziek)activiteiten en vele festiviteiten voor jong en oud. De Sneekweek eindigt met een spetterend cultureel slotweekend die start op vrijdag met een meerdaags straat(theater)festival en sluit zondag af met een openlucht Rock Kerkdienst en Sneekweek Slotconcert in de Looxmagracht. 

Evenementen in de spotlight

Welkom in Sneek
Bezig met laden