Sneek is Meer !

Sneekweek

Geen 85e Sneekweek in 2020

De Sneekweek zal dit jaar definitief niet doorgaan door de verlengde landelijke maatregelen tegen het coronavirus. Dat betekent dat er geen zeilwedstrijden op het Sneekermeer en festiviteiten in het centrum georganiseerd worden. De 85e jubileumeditie van de Sneekweek zal een jaar opgeschoven worden.

De organiserende partijen de Koninklijke Watersport Vereniging Sneek, Vereniging Ondernemend Sneek, Stichting uit in Sneek en Sneek Promotion beraden zich nog later in het jaar een weekend te organiseren, waarin cultuur en sport samenkomen. Voor de reeds geleverde inzet en voorbereidingen door alle vrijwilligers en alle betrokken organisaties willen de organisatoren hun dank uitspreken en wensen iedereen, ondanks alle maatregelen, een mooie en vooral gezonde zomer toe.

 

VOLGENDE SNEEKWEEK

SNEEKWEEK 2021
vrijdag 6 T/M donderdag 12 AUGUSTUS 2021

Sneekweek 2020 start op vrijdagavond 6 augustus 2021. Van vrijdag 13 augustus t/m zondag 15 augustus wordt een Cultureel Slotweekend Sneekweek georganiseerd.

Op vrijdagavond start de Sneekweek met de traditionele Vlootschouw Sneek. Van zaterdag t/m donderderdag zijn de zeilwedstrijden op het Sneekermeer en zijn er in het centrum muziekpleinen en heel veel (muziek)activiteiten en vele festiviteiten voor jong en oud. De Sneekweek eindigt met een spetterend cultureel slotweekend die start op vrijdag met een meerdaags straat(theater)festival en sluit zondag af met een openlucht Rock Kerkdienst en Sneekweek Slotconcert in de Looxmagracht. 

Welkom in Sneek
Bezig met laden