Sneekweek: 5 - 11 augustus 2022

Sneekweek 2022

VRIJDAG 5 T/M DONDERDAG 11 AUGUSTUS 2022

Sneekweek 2022 komt eraan! Van vrijdag 5 t/m donderdag 11 augustus 2022 is het weer hoog tijd voor een week lang feest op het water en in de stad!  

Schrijf je nu in om actief mee te doen aan de Sneekweek zeilwedstrijden op het Sneekermeer en 's avonds uit je dak gaan op één van de muziekpleinen. Bezoekers aan de Sneekweek kunnen hun hart ophalen tijdens één van de vele activiteiten in de stad, zoals het straattheater, muziekterrassen, kindermiddagen, braderie of lekker funshoppen bij één van de vele winkels die het gezellige centrum rijk is. Natuurlijk neem je ook een kijkje bij de wedstrijden op het Starteiland. Als je op de pont stapt richting het Starteiland ervaar je meteen het vakantiegevoel.

Voor een volledig Sneekweek festival programma kijk je op de (mobiele) site www.sneek.nl/sneekweek

 

Praktische info

VRIJDAG 5 T/M DONDERDAG 11 AUGUSTUS 2022

De Sneekweek start op de eerste vrijdagavond voor de 1e zaterdag in augustus. Op vrijdagavond start de Sneekweek met de traditionele Vlootschouw Sneek. Van zaterdag t/m donderdag zijn de Sneekweek zeilwedstrijden op het Sneekermeer en zijn er in het centrum muziekpleinen en heel veel (muziek)activiteiten en vele festiviteiten voor jong en oud. 

85e Sneekweek: 5 tot en met 11 augustus 2022. 

Evenementen in de spotlight

Sneekweekkermis

Sneekweekkermis
De Sneekweekkermis is van vrijdagavond t/m donderdag op het Martiniplein in Sneek tijdens de Sneekweek.

Straattheater

Straattheater
Tijdens het Sneekweek Straattheaterfestival vermaken diverse straattheater & muziek acts in het centrum van Sneek het winkelend publiek. maandag 8 augustus, dinsdag 9 augustus, donderdag 11 augustus

Activiteiten Sneekweek 2022

Sneekweek Muziekpleinen 2022

Bezig met laden