Sneekweek

Sneekweek 2023

VRIJDAG 4 T/M DONDERDAG 10 AUGUSTUS 2023

Van vrijdag 4 t/m donderdag 10 augustus 2023 is het een week lang feest op het water en in de stad!  

Schrijf je nu in om actief mee te doen aan de Sneekweek zeilwedstrijden op het Sneekermeer en 's avonds uit je dak gaan op één van de muziekpleinen. Bezoekers aan de Sneekweek kunnen hun hart ophalen tijdens één van de vele activiteiten in de stad, zoals het straattheater, muziekterrassen, kindermiddagen, braderie of lekker funshoppen bij één van de vele winkels die het gezellige centrum rijk is. Natuurlijk neem je ook een kijkje bij de wedstrijden op het Starteiland. Als je op de pont stapt richting het Starteiland ervaar je meteen het vakantiegevoel.

Voor een volledig Sneekweek festival programma kijk je op de (mobiele) site www.sneek.nl/sneekweek 

 

 

Praktische info

VRIJDAG 4 T/M DONDERDAG 4 AUGUSTUS 2023

De Sneekweek start op de eerste vrijdagavond voor de 1e zaterdag in augustus. Op vrijdagavond start de Sneekweek met de traditionele Vlootschouw Sneek. Van zaterdag t/m donderdag zijn de Sneekweek zeilwedstrijden op het Sneekermeer en zijn er in het centrum muziekpleinen en heel veel (muziek)activiteiten en vele festiviteiten voor jong en oud. 

86e Sneekweek: 4 tot en met 10 augustus 2023. 

Evenementen in de spotlight

Straattheater

Straattheater
Tijdens het Sneekweek wordt er ook 1 dag lang een groot straattheaterfestival georganiseerd met vele straattheaterartiesten uit binnen en buitenland.
Bezig met laden