Tips van de Snekers

Indi Slippens

“Ik ben geboren en opgegroeid in Sneek,” vertelt Indi. “Het is een leuke stad, alle activiteiten en bezienswaardigheden zitten vlak bij elkaar, dus je hoeft nooit ver weg te gaan als je iets wilt doen. Lunchen bij Royaal Belegd, Loof en Doppio vind ik heel lekker. Voor de avond raad ik de Walrus aan. Lekker even een drankje doen op het terras. Bij de Walrus is het altijd gezellig druk en er hangt een fijne sfeer.”

Sportieve activiteiten

In de zomer zoekt Indi graag het water op. “We gaan dan zwemmen bij de Potten, waar we ook kunnen zonnen, volleyballen en waterskiën. Meestal gaan we daarna lunchen in de stad of gaan we later op de avond tennissen op de tennisbaan. Bij het zwembad zit een openbare tennisbaan, waar je als bezoeker van Sneek ook terecht kunt. Ook is het altijd leuk om een filmpje te pakken in de bioscoop.”

Winkelen

"Ik ben ook regelmatig te vinden in de winkelstraten van de stad. Je hebt er leuke  modewinkels, denk aan de Only, Sting en Fiftysix. Ook haal ik met lekker weer graag een ijsje bij de Min12."