Bezorgen en afhalen bij restaurants & winkels in Sneek

Shoppen, bezorgen & afhalen in Sneek

WE ZIJN JE GRAAG VAN DIENST!

Tijdens de coronamaatregelen kunt u ook online lokaal blijven shoppen! Bij vele ondernemers kunt u lokaal online shoppen via een webshop of via facebook/instagram en/of hebben een bezorgservice in het leven geroepen. Ondersteun de lokale ondernemers (winkels & horeca) zodat we ook na de coronacrisis van hun diensten gebruik kunnen blijven maken in het centrum van Sneek!

BEZORGSERVICE    Winkelen 

 

Culinair: bezorgen en afhalen in Sneek

De leukste retail online shopacties!

Livera

Livera
Bij Lingeriewinkel Livera doen ze het ‘à la horeca’: ook afhalen en bezorgen! “Wil je toch iemand verrassen laat het ons weten! Via FB, mail poiesz@livera.com of bel in de ochtend 0515-422335. In overleg bezorgen we je cadeau, sturen we het op of kun je het op de afgesproken tijd ophalen. We doen het met liefde”, is de boodschap.

Salon Boucle

Salon Boucle
Salon Bouclé gaat ook niet bij de pakken neerzitten en blikt alvast vooruit: “Wilt u alvast een nieuwe afspraak inplannen voor na 19 januari 2021, dan kan dat natuurlijk via onze online planner op onze site of de kappersapp. Ook zullen we u op de hoogte houden via Facebook. Wel willen wij u de gelegenheid geven om producten en thuispakketten aan te schaffen, om bijvoorbeeld thuiskleuringen (uitgroei-kits) zelf te doen; die wij dan gaan bezorgen.

Sigarenmagazijn Sipma

Sigarenmagazijn Sipma
Eigenaar Sjoerd Hettinga van Sigarenmagazijn Sipma start ook een bezorgservice: ”We laten ons niet kisten! We rijden de hele dag rond om uw bestellingen te bezorgen! Oudejaarsloten, krasloten, sigaren, sigaretten, shag, pijptabak, E-smoking, en alle andere producten in ons assortiment bezorgen wij bij u thuis! Stel je voor dat je 30 miljoen wint op een thuisbezorgd lot! U kunt ons bellen op: 06-14711599.”
Bezig met laden