winkelen

Tijdens de coronamaatregelen kunt u ook online lokaal blijven shoppen! Bij vele ondernemers kunt u online shoppen via een webshop of via facebook/instagram en/of hebben een bezorgservice in het leven geroepen.  Ondersteun de lokale ondernemers zodat we ook na de coronacrisis van hun diensten gebruik kunnen blijven maken in het centrum van Sneek!! 

Winkelen in Sneek is een leuke bezigheid. Het is er altijd gezellig druk. De plaats heeft met zijn voorzieningen al jaren een grote aantrekkingskracht op inwoners uit de Friese Zuidwesthoek en de vele duizenden toeristen die ieder jaar op bezoek komen. Sneek is dan ook niet voor niets verkozen tot beste winkelstad boven de grote rivieren. Funshoppen is in Nederland de meest favoriete vrijetijdsbesteding en Sneek is daarvoor dan ook 'the place to be' met de vele leuke winkels die Sneek te bieden heeft.

De Koopzondag is op iedere 1e zondag van de maand. De winkels zijn geopend van 12.00-17.00 uur. De warenmarkt is op dinsdagmorgen en zaterdag. De algemene openingstijden van de winkels in Sneek zijn van maandag van 13-18 uur, dinsdag t/m vrijdag 9.00 - t/m 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur t/m 17.00 uur. Deze tijden zijn een indiciatie, dit kan verschillen per winkel. Kijk bij de individuele winkels voor hun openingstijden of lees hier meer over de openingstijden in Sneek mbt zon-& feestdagen. 

Bezig met laden